Boeken:

Zwangerschap/Sitter/Cakesmash/GezinNewborn:

Info;

Ongeacht welk soort pakket je neemt, krijg je altijd keuze uit de galerij met alle gelukte foto's. Je bent dus altijd achteraf vrij om alsnog foto's extra af te nemen.

 

Zwangerschapsshoot
De zwangerschapsshoot wordt het best gedaan tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap. Draag neutrale basic ondergoed aan, zodat het zo weinig mogelijk opvalt tijdens de shoot.

Newborn: 
Bij het boeken van een newbornshoot ontvangt u van mij een persoonlijk samengestelde brochure met alle informatie betreft de newbornshoot bij mij in de studio!

Sittersessie:
Een sittersessie of ook wel milestone shoot wordt gehouden rond de 7-9 maanden van je kindje. Het is een zeer leuke shoot, omdat je kindje al wat kan zitten weldanniet met ondersteuning van props, en zo dat een hele mijlpaal is weer. 

Cakesmash:
Een cakesmashshoot vind plaats rond de 11e maand van je kleintje. Het best plannen we de shoot in in de ochtend, zodat het kindje nog weinig prikkels te voorduren gehad heeft. Uiteraard plannen we dit samen in ivm dutjes e.d.

Golden hour:
Het gouden uurtje is misschien wel het mooiste moment van de dag, geweldig voor minisessies, zwangerschap & familiefotografie. Het gouden uur begint een uur voor zonsondergang. 

Bij het boeken van een fotoshoot bij Annick Vroomen Fotografie ga je akkoord met de voorwaarden.