Rating: 4.5333333333333 sterren
30 stemmen

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Nancy
3 jaar geleden

Vanaf de zwangerschap al verschillende shoots bij Annick laten maken. Ze is zo lief en neemt de tijd en ergert zich er niet aan als het niet loopt zoals het zou moeten lopen. Zo fijn, en ook haar omgang met de kinderen is gewoon geweldig! Echt een aanrader voor je shoots!

Suzanne Velthuis
3 jaar geleden

Bij Annick een minishoot laten doen toen ons meisje 10 maanden oud was. Het was ontzettend leuk en de tijd vloog voorbij. Annick was vriendelijk en zorgde er voor dat ons meisje zich op haar gemak voelde. De foto's zijn prachtig en hangen bij ons nog steeds te pronken in de woonkamer. Ik raad Annick zeker aan voor een shoot.

Carmelieta
3 jaar geleden

Annick is een professionele fotograaf met een uniek resultaat als gevolg. Ze neemt haar tijd om alles tot in de puntjes perfect te krijgen en kan zeer goed overweg met de allerkleinsten onder ons. Kortom, niet enkel leuke foto's maar ook een leuke ervaring. Aanrader!!!

Nina peters
3 jaar geleden

In januari een do nut grow up shoot gedaan en deze was super! Mijn kleine mannetje kon lekker rond scharrelen, zich vol stoppen met donuts en ondertussen werden de leukste en mooiste foto's gemaakt! Je kunt nemen dat Annick gewend is met kinderen om te gaan en daarmee dus ook iedereen op het gemak kan stellen.
Mijn kleine man heeft samen met Annick haar camera bewonderd en de foto's als eerste kunnen bekijken omdat hij zo nieuwsgierig was naar wat ze deed.
Wegens corona staat een andere shoot met al mijn kinderen nog in de wacht..... maar zodra de regels weer ruimte ervoor bieden staat deze meteen in de planning!

Alward
3 jaar geleden

Annick is een erg vrolijke en lieve meid die weet hoe je met kinderen om moet gaan! we hebben er altijd een erg fijn gevoel bij en maakt ook erg mooie fotos! Annick is nu onze vaste fotograve! waar we erg blij mee zijn! we kunnen niet wachten op de bloesem shoot 😍😍

Stefanie Polke-Mens
3 jaar geleden

Wij hebben al een aantal shoots gehad bij Annick :)
Foto's van onze kleine man een paar maanden na z'n geboorte omdat hij een moeilijke start heeft gehad en we wilden toch graag mooie foto's :) dit is zeker goed gelukt!

Een kerstshoot en een melkbad shoot :)
Allemaal erg geslaagd en we zijn heel blij met de foto's!

Natasja
3 jaar geleden

Wij hebben hier prachtige foto's laten maken, wat nogal een opgave was met 3 kinderen.
Maar ze staan er alle 3 geweldig op

Mariska Schot
3 jaar geleden

Pas een newbornshoot gedaan met ons zoontje bij Annick. Ontzettend lieve fotograaf met heel veel geduld. Een gezellige en ontspannen sfeer met hele mooie foto's als eindresultaat. We zijn er super blij mee!

Anahit
3 jaar geleden

Voor de 3e keer bij Annick geweest. Ze is een geweldige fotograaf die haar vak goed verstaat! Iedere keer hebben we weer prachtige foto's van ons zoontje zonder dat het hem teveel van slag brengt! Hij is in ieder geval dol op haar!

Ze neemt de tijd, is rustig, maar kan ook de kleine aan het lachen maken door "gek" te doen. Ik zeg: topper!

Janine
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag een zwangerschapsshoot gehad, zelf totaal onervaren met foto's en dergelijke.
Annick is een super lieve vrouw, denkt mee en stelt je gerust! Daarbij nog eens super snel met het bewerken/toe sturen van de prachtige foto's!

Veronique
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag een zwangerschapsshoot gehad in de sneeuw. Superleuke ervaring ondanks de kou!
En de foto's op recordtempo toegezonden gekregen.
Helemaal top!

Brigitte
3 jaar geleden

Afgelopen zondag een hele leuke zwangerschapshoot gehad. De foto's zijn heel mooi geworden! Dank je wel.

Samantha
4 jaar geleden

Wat zijn wij blij met onze Newbornshoot, die wij afgelopen vrijdag hebben gehad.
Prachtige foto's ontvangen van onze kleine meid.
Tijden de shoot ook gezellig gebabbeld en wat is ze goed met babytjes, onze kleine meid voelde haar eigen helemaal op haar gemak.
Top fotograaf

Nancy Tebbenhoff
4 jaar geleden

Echt een topper! Super lief naar iedereen toe en neemt alle tijd voor iedereen. Zowel een zwangerschapshoot als newborn shoot gedaan. We gaan zeker nog meer plannen!

Anahit
4 jaar geleden

Een poosje terug ben ik bij Annick geweest voor een sittersessie met mijn zoontje Arman. Ze nam echt de tijd voor hem en heeft hem precies zoals hij is op de foto gezet. De fotos zijn dus ook echt geweldig!!!

Binnenkort gaan we voor de cakesmash

Lianne
4 jaar geleden

Newbornshoot gedaan. Erg blij met de fotos. 😍

Maud
4 jaar geleden

Wij hadden na de geboorte van ons 3e kindje een fotoshoot gedaan bij Annick. Onze baby sliep overdag veel, maar precies met de fotoshoot had hij geen zin om te slapen. Annixk nam echt de tijd voor ons en de kindjes. Ze is echt goed in haar vak en met de kinderen. Ze heeft veel geduld en wat maakt ze mooie foto's! Ik ben er iedere dag enorm trots op.

Suzanne Velthuis-van Dijk
4 jaar geleden

Een paar weken geleden een sittershoot gedaan van ons dochtertje Sanne van 10 maanden. Annick heeft prachtige en spontane foto's van ons meisje gemaakt en we zijn er heel blij mee. Ik raad haar zeker aan voor een shoot!

Nathalie Rademakers
4 jaar geleden

Annick liet mij goed in het moment komen en gaf mij zelfvertrouwen! Ze is een top fotografe en heel goed in dr werk!

Ook was ik lang opzoek naar een geboortefotograaf en omdat ik het zo prettig bij haar vond wil ik haar er graag bij hebben.
Zegt al genoeg lijkt mij!!!

Linda
4 jaar geleden

Was heel leuk en mooie foto's als resultaat